Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Αγγελική Βυρίνη - Marketing Director & PR Relationships, Pizza Fan

Η Αγγελική  είναι Marketing Director  και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων τα τελευταία 14 χρόνια στην Pizza Fan.
Είναι υπεύθυνη για την Διαχείριση Στρατηγικών Συνεργασιών που έχει συνάψει η Pizza Fan τα τελευταία χρόνια βάση του μοντέλου “SHOPPING FRIENDS», με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελληνικής Αγοράς.

Στόχος της είναι να δημιουργεί tailor made ενέργειες με τα μεγαλύτερα Brands της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό   λανσάρει με  δυναμικό τρόπο τα προϊόντα της Pizza Fan και η  διείσδυση είναι άμεση στο εκάστοτε καταναλωτικό κοινό των συνεργατών της .  Ουσιαστικά έχει εξελίξει το μοντέλο delivery σε μοντέλο επικοινωνίας και αυτό είναι που προσδίδει υπεραξία, στο να μεταφέρουν τα μηνύματά τους οι συνεργάτες της Pizza Fan στο εκπαιδευμένο καταναλωτικό κοινό.

Μέσω των Δημοσίων Σχέσεων, έχει καταφέρει να συνδέσει την Pizza Fan με πολύ μεγάλες διοργανώσεις με απώτερο σκοπό να διαδώσει το ίδιο το προϊόν απευθείας στο παρευρισκόμενο καταναλωτικό κοινό, μέσω των γευστικών  δοκιμών.

Έχει εργαστεί στην  Κ.Ο.Σ.Μ.ΑΚ Α.Ε για τρία χρόνια ως Υπεύθυνη πωλήσεων και Δημοσίων σχέσεων και ένα χρόνο στην εταιρεία DOMOXYL ΑΒEE ως Υπεύθυνη εκθέσεων και Διοργάνωση Εταιρικών Εvents.

Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing, ψυχολογία πωλήσεων, λογιστική) στο Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.
Έχει πιστοποιημένες γνώσεις μέσω του ΞΥΝΗ EDU, σε   Social Media Marketing , Google Campaign & Google Analytics, Events Marketing.

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery. Σήμερα η εταιρία αγγίζει τα 63 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η PIZZA FAN από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι’ αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους καταναλωτές της και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της.

Προσφέρει σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας:
- σε ευρεία ποικιλία γεύσεων
- με άριστη σχέση τιμής – προϊόντος - 13 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εισάγει νέα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως η PIZZA Σίκαλης (μοναδική), η PIZZA με πολύσπορο ζυμάρι , η πίτσα με λεπτή crispy ζύμη, και η PIZZA 4X4 (με τη μεγαλύτερη διάμετρο, 50cm, στην Ελλάδα).

Όραμα της εταιρείας είναι αυτή την επιτυχημένη “συνταγή” να τη γευθεί όλη η Ελλάδα.

Βραβεία διαγωνισμού

winner right logo

1o Βραβείο

Ο πρώτος νικητής θα λάβει 5.000€ από το IST ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης που θα βασίζεται στην ιδέα του, πολλά δώρα από το CU, πλήρη εξοπλισμό μίας θέσης εργασίας από το Πλαίσιο και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

2o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά προγράμματα στο IST, πολλά δώρα από το CU και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

3o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για μεταπτυχιακά προγράμματα στο IST και πολλά δώρα από το CU!

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές