Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Μάρκος Βερέμης - Πρόεδρος και Ιδρυτής της Upstream A.E.

O Μάρκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης. 
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, The Coca-Cola Company, Smithkline Beecham, Johnson & Johnson και Sony Electronics.

Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε την εταιρεία τεχνολογίας Upstream Α.Ε. Η Upstream ήταν μια απο τις πέντε πρώτες εταιρείες στον κόσμο στην παραγωγή λογισμικού για μάρκετινγκ μέσω κινητών τηλεφώνων (mobile marketing).

Η Upstream έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας mobile marketing παγκοσμίως. Λειτουργεί σε παραπάνω από 40 χώρες εξυπηρετώντας διεθνώς πολλές απο τις πιο γνωστές εταιρείες του κόσμου όπως οι  Vodafone, Nestlé, Coca-Cola, T-Mobile, Orange, Telecom Italia, America Movil, και Telefonica. H Upstream έχει εκτελέσει 160,000 καμπάνιες με τελικούς αποδέκτες πάνω από 500 εκατομμύρια καταναλωτές και το 99% των εσόδων της εταιρείας προέρχεται απο αγορές του εξωτερικού.
Η βάση της Upstream παραμένει στην Αθήνα όπως και η πλειοψηφία των εργαζομένων της ενώ έχει γραφεία και στο Λονδίνο,  την Ρώμη, το Ντουμπάι, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, το Βουκουρέστι, το Λαγός και στο Γιοχάνεσμπουργκ.  

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Persado, μέντορας της Endeavor και του Openfund, σύμβουλος και angel investor στην Workable και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Με την σύζυγο του Έλλη έχουν δύο παιδιά, τον Θάνο και την Μαρία Λουΐζα.


Το 2001, η Upstream διέκρινε τις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου ως διαφημιστικού μέσου και ήταν από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που παρήγαγαν διεθνούς εμβέλειας καμπάνιες στον τομέα του mobile marketing.

Σήμερα η Upstream είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των τεχνολογικών εφαρμογών του mobile marketing (mobile marketing solutions), μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείς του κόσμου στον συγκεκριμένο τομέα. Συνολικά, έχει εκτελέσει 160,000 καμπάνιες σε 40 διαφορετικές χώρες, με τελικούς αποδέκτες πάνω από 500 εκατομμύρια καταναλωτές.

Η Upstream σήμερα έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο, το Λάγος, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Ρώμη, το Rio de Janeiro, το Βουκουρέστι και το Dubai.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές