Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 62

net your house

Δημοσιεύθηκε από: ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Πολλοί έλληνες έχουν εξοχικές κατοικίες από τις οποίες οι περισσοτερες το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι ανεκμετάλλευτες και οι υπόλοιπες είναι εντελώς ανεκμετάλλευτες κοινώς κλειστές.

Η σκεψη είναι να δημιουργησω μια ιστοσελίδα η οποία θα λειτουργει ως club και στην οποια μπορει να εγγραφει ως μελος ένας ιδιοκτήτης εξοχικής ή δεύτερης κατοικίας. Το club θα παρέχει τη δυνατότητα της ανταλλαγής εξοχικού με κάποιο άλλο μέλος, όπως επίσης θα περέχει στα μέλη του τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα «ενοικιάζοντας» το εξοχικό του σε κάποιο άλλο μέλος, καθώς και την ευκαιρία να κάνει διακοπές σε όλη την Ελλαδα ή οπουδήποτε στον κόσμο, όλες τις εποχες του χρόνου!

Στόχος της ιστοσελίδας είναι τα μελη να εχουν αμεση προσβαση και ανετη διαμονη σε οποιοδηποτε μέρος του κοσμου με τη μικροτερη δυνατη οικονομικη επιβαρυνση. Μελος θα μπορεί να εγγραφεί και κάποιος μη ιδιοκτητης ακινήτου.

Ενας ιδιοκτητης θα πρεπει να παραχωρει το οίκημα του για μια τουλάχιστον εβδομάδα μεσα στο χρόνο στο club, αποκτώντας ετσι το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για μια εβδομάδα αντίστοιχα το εξοχικό κάποιου άλλου μέλους του club κατόπιν πάντα διαθεσιμότητας. Το παραπάνω πλαίσιο θα είναι με ελαχιστο κόστος για τα μέλη-ιδιοκτήτες και εφόσον οι κατοικίες είναι αντίστοιχης κλάσης, ενώ τα υπολοιπα μέλη θα επιβαρύνονται και με ένα επιπλέον προκαθορισμένο ποσο ανα ημέρα και αναλογο της κλάσης του ακινητου.

Ετσι, σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης παραχωρεί για περισσότερες εβδομάδες το χρόνο το εξοχικό του, θα έχει κάποιο επιπλεον έσοδο «ενοικιάζοντας» το σε άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μελη του club.

Η βασικη υποχρέωση του ιδιοκτητη είναι να διατηρει το εξοχικο κατοικήσιμο με βαση καποια προκαθορισμενα standards και οπωσδήποτε καθαρό και ετοιμο προς χρήση κατά το διαστημα που ο ιδιος θα εχει δηλώσει την κατοικια ως ελευθερη προς παραχώρηση.

Θα πρέπει βεβαίως να προβλεφθούν δικλείδες ασφαλείας και ελέγχου τόσο ως προς τους χρήστες και την ταυτότητά τους, όσο και προς τα οικήματα όσον αφορά τα standards που δηλώνει ο κάθε ιδιοκτητης για το οίκημά του.

Στο site για την κάθε ιδιοκτησία θα υπάρχουν φωτογραφίες και λεπτομερής περιγραφή, καθώς και δυνατότητα online booking για το συγκεκριμένο ακίνητο, με εμφάνιση της διαθεσιμότητας.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές