Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ιωσήφ Χασσίδ - Καθηγητής Managerial Economics, IST College

Ο Καθηγητής Ιωσήφ Χασσίδ, είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Victoria University of Manchester. Διδάσκει Managerial Economics στο IST (Πρόγραμμα MBA σε συνεργασία με το London South Bank University). 

Στην περίοδο 1988 - 2013 δίδασκε, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο,  μαθήματα Βιομηχανικής Οικονομικής, Βιομηχανικής Πολιτικής και Επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου διετέλεσε Αναπληρωτής Προέδρου και Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, Μέλος της Συγκλήτου και  Ιδρυματικός Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας. Έχει επίσης διδάξει στην ΑΣΟΕΕ και σε πολλά άλλα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Πανεπιστήμια άλλων χωρών. 

Διετέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας για την σύνταξη Σχεδίου Εισαγωγής της Επιχειρηματικότητας στο εκπαιδευτικό σύστημα, Μέλος Ομάδας Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Επιχειρηματικότητα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Επιστημονικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας  Ελληνικού Εμπορίου, του Επιστημονικού Συμβουλίου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Πρόεδρος και Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Πανεπιστημιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πρόεδρος και Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Οικονομικών Επιστημών, Μέλος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της  Accreditation Committee - European Banking Training Association, Επιχειρησιακός Συντονιστής του Εθνικού Κτηματολογίου, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας, Ερευνητής του Ιδρύματος Βιομηχανικών και Οικονομικώς Ερευνών (ΙΟΒΕ) και Συντονιστής της Μονάδας Κλαδικής Έρευνας και Ενημέρωσής του, Μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων επιχειρήσεων και Οργανισμών, Επιτροπών της European Commission, Συντονιστής ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Hellenic Aid και άλλων διεθνών οργανισμών σε διάφορες χώρες, κυρίως για θέματα Επιχειρηματικότητας, Μικρών Επιχειρήσεων, Απασχόλησης και Ανταγωνιστικότητας.

Έχει συγγράψει  και δημοσιεύσει μονογραφίες και πολλά επιστημονικά άρθρα σε θέματα της ειδικότητάς του.

Βραβεία διαγωνισμού

winner right logo

1o Βραβείο

Ο πρώτος νικητής θα λάβει 5.000€ από το IST ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης που θα βασίζεται στην ιδέα του, πολλά δώρα από το CU, πλήρη εξοπλισμό μίας θέσης εργασίας από το Πλαίσιο και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

2o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά προγράμματα στο IST, πολλά δώρα από το CU και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

3o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για μεταπτυχιακά προγράμματα στο IST και πολλά δώρα από το CU!

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές